Hulp in (financiële) noodsituaties!

Stichting Sociaal Fonds is er voor en door collega's. We bieden financiële hulp en vrijblijvend advies aan collega’s van het ministerie (MinIenW, RWS, ILT, KNMI, ANVS, PBL) en de daarbij aangesloten organisaties: RDW, Luchtverkeersleiding Nederland (LVNL) en Stichting Wetenschappelijk Onderzoek Verkeersveiligheid (SWOV).

Zit je in geldproblemen door bijvoorbeeld een scheiding of huurachterstand? Val je tussen wal en schip als het om financiële bijstand gaat? Of kan je gewoonweg wel wat financieel advies gebruiken? Dan ben je bij Stichting Sociaal Fonds aan het juiste adres!

Twijfel niet en vul het formulier voor hulpvragen gelijk in. Of neem contact op met Ron Bentvelzen, adviseur van Stichting Sociaal Fonds. Een steentje bijdragen en je collega’s helpen? Dit kan door het formulier voor deelnemerschap in te vullen.

 

Hulp nodig?
 

Klik hier voor het formulier

 

Deelnemer worden?

Klik hier voor het formulier

 

Financieel gezond?

Doe een anonieme check

 

 

 

In het nieuws

 

{"tabBasic":{"type":"items","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"3","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-globe","topn":"5","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"253193"},"layout":{"template":"carousel","showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":false,"showUpdater":false,"showMore":false,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showUserMemo":false,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

Cookie-instellingen